Monday, 12 December 2011

Cinta Vs Pelajaran




cinta atau kejujuran atau kata nama lain, love or honour, ye saya tahu, saya tiru topik novel the prisoner of zenda, jadi, tak payah nak ulangi lagi tu okay. tu lha novel saya tahun nie, ekeke


for me laa kan, as student, better ketepikan dulu cinta cintan cintun nie, bukan smua percintaan dapat bawa ke menara gading dan akhirnya dia lha yang menjadi suami kita kelak, ingat, mencintai bukan semestinya dapat dimiliki, jadi jangan nak berangan lebih kau jantung hati aku, kau ku akan sanjung hingga akhirnya, tanpamu ku tidak dapat lelapkan mata, matamu yang cantik bagai, tak payah, buang masa sajork


as a student, study lagi seribu penting then bercinta, kalau nak bercinta pun, bercinta dengan buku, anggap buku tu suami kita, panggil lha buku tu apa jua pun nak panggil, sayang, by? baby? gila? momot? mimot? cimot? haa, panggil sahaja, then tadak sapa boleh rampas buku kita tu daripada kita kan?




apa konon2nya, mandi tak basah, tidur tak lena, makan tak kenyang, alahai, kalau mandi tak basah, of coz bila korang pergi sekolah, kengkawan korang akan berasa jijik dengan korang, tidur tak lena? boleh sahaja kita ramai tengok, memalam kalau bukan maknya yang tidur awal, dia lha, penat kan baru balik main bola sepak dan makan tak kenyang, makan tak kenyang nie means makan tak banyak, korang tahu tak, last last kalau makan tak banyak nie korang akan mati tauu, buat lha macam tu haa,


jadi, azza nasihatkan, kalau nak bercinta, bercinta lha sewaktu di menara gading, thats why azza dah tak layan lelaki, lelaki nie semua annoying tau, azza dah nasihat, jadi azza dah terlepas, pepandai korang nak menilai macam mana ye,


written by : Azzafirza

3 comments:

CekbOlat-bOlat said...

saye tak pernah bercinta -_-"
#percayatak?

cik ika said...

kne pndai2lah asingkan mase tok bcintan n study...peace~~

Nelly The Strange said...

erk .. terasalah pulak !
-.-