Monday, 28 November 2011

Pendapat korang tentang blog ini ?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Bloggers Malaysia Semua!
Nelly akan tulis entri yang pertama di sini.

Korang sangat di alu-alukan untuk memberi kata-kata semangat , komen , cadangan pada blog yang telah kami tubuhkan ini .

InsyaAllah , bilangan penulis blog akan bertambah jika ada yang berminat.. Nelly hanya memerlukan mereka yang AKTIF dan ada KOMITMEN untuk menjayakan blog ini dengan lancar . .

Sokongan korang semua amatlah digalakkan untuk kami yang masih baru dalam melahirkan blogger yang mempunyai disiplin dan komitmen yang tinggi dalam sesuatu perkara !

Tempahan boleh dibuat di tab menu yang bertulis TEMPAHAN BLOGSKIN yang dikendalikan oleh Nelly dan Azza . .

Nelly The Strange

10 comments:

Phat said...

terbaik la si nelly ni..dah ada bisnes plak dah ;-) keep up the good work k

.miSz bubbLe. said...

sangat menarik . likeeeee :)

lynn ohh yeahh!! said...

good job dear . woaahhh . cm ne nak buat blog cenggini ?

CekbOlat-bOlat said...

blogskin tu hape ek?
#lembabgilagilaguanih

miss Fyqa said...

yeahh. teruskan usaha.. :)

MadNip said...

amboi nelly dgn adik azza , good2 .. terus kan usaha anda ye .. CHAIKYOK !!!! ^^,

alya amyra said...

terbaikk , ;))

Aiman Isa said...

menarik :)

Aerol Hafiezi said...

ada nelly ? mesti support

N.A.R.I.F said...

Harap dapat banyak pengetahuan tentang blog di blog ini :)