Wednesday, 8 February 2012

breath through spirit

Kau menapak tanpa ada rasa dalam jiwa. Kecewa , rasa diri paling disaster . Down sampai tahap bawah lantai. Meraung pun belum tentu bikin hati sejuk. .menangis dalam hujan , biar tiada siapa yang tahu.


Hati memang kena kental. Hati tisu? lembik sangat. sekali pijak, lunyai. Perjalanan hidup kita panjang lagi. Kau jangan sibuk nak putus asa bagai. Everything happen with a reason. Hidup kita ni tuhan sudah atur molek-molek. Jangan sampai kau fade up dengan hidup kau then minta nak mati cepat or blablablala. Kau masih ada tuhan kalau kau rasa macam hilang semua.


kau tahu tak kenapa tuhan buat hari kau mendung. .dan turunkan hujan ? sebab tuhan nak hadiahkan kau pelangi yang superb lawa . Jangan sampai kau salahkan takdir dan lose your grip. . takdir tu bukan hukuman. Hidup ni sumpah sangat fair.  .what you do you get back. .so, pandang balik pada diri . Refresh semua . .dan kau akan jumpa dimana silap kau. .then fix it . Jangan cuma diam. Sia-sia hidup.



Berusaha untuk survive. 
"Bumi tuhan ni luas. .kalau hidup kau tak bermakna disini. .bertebarlah di tanah tuhan. .cari , apa erti hidup yang sebenar." 

-breath through spirit-






aku echa

1 comment:

Nelly The Strange said...

setuju ! ^_^

nice seyh ~